Familievoorstelling


Samen met Jan-Dirk van Ravesteijn speel ik drie familievoorstellingen. Voor kinderen van ca. 3 tm 12 jaar.

Circus BroSus

HooggeŽerd publiek: Welkom bij Circus BroSus
"Lachwekkend, ontroerend, verrassend"

Bro en Sus hebben het circus van hun ouders geŽrfd. Het is hard werken, vooral omdat de vaste artiesten door geldgebrek zijn vertrokken. Maar The show must go on!
Bro zit constant op zijn telefoon, tot grote irritatie van Sus. Hij vertelt dat hij een geweldige verrassing heeft; hij heeft stiekem het Circus op Funda gezet; "Dan kunnen we van het geld eindelijk op vakantie."

Sus reageert anders dan verwacht. Ze voelt zich gepasseerd en saboteert vervolgens de circus acts. En dit werkt op de lachspieren. Maar als er een enorm hoog bod binnenkomt, begint Sus te twijfelen. Wat kun je doen met een miljoen? Het wordt een moeilijke keuze tussen geld en hobby.

Tijdens de voorstelling helpen kinderen met dresseren, goochelen, koorddansen, trapezewerk en... messen werpen!

Circus BroSus is hilarisch, spannend en interactief. Een wervelende familievoorstelling met een verrassend slot en een prachtig moraal. Duur: 45 - 60 minuten.
Prijs: vanaf 500 euro.

BUREN

Over een buurman en een buurvrouw die elkaar niet aardig vinden maar erachter komen dat ze toch wel wat gemeen hebben. Over verschillen accepteren, vriendschap, eerlijk zijn. Met muziekinstrumenten, een dansje, poppen, schimmenspel, acteurs... Een klein uurtje entertainment voor groep 1 tm 8. Aan te passen aan thema's zoals kerstmis, vakantie, verjaardag, beroepen etc. Prijs: vanaf 400 euro.

SINTERKLAAS en de BUURVROUW

De voorstelling BUREN in een Sinterklaas versie, heel grappig! Eventueel met Pieten erbij.
Voor meer informatie en prijzen, bel of mail gerust. Prijs vanaf 450 euro.


circus_BroSus1
circus_BroSus1
Buren_in_Leeuwarden
Buren_in_Leeuwarden
BUREN_met_hondje
BUREN_met_hondje
Sinterklaas_en_de_buuf
Sinterklaas_en_de_buuf