Nieuwe voorstelling: TIJGER ligt ENORM in de weg!


Voor de Nationale Voorleesdagen 2018 is Inkipinki poppentheater weer vrolijk aan het werk aan een nieuwe voorstelling. Geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 2018 Ssst, de tijger slaapt, steekt Inkipinki het verhaal in wel in een eigen en ander jasje.

Tijger is jarig en zit te wachten op zín vriendjes om het samen te vieren. Maar het duurt zo lang dat tijger in slaap valt. De deftige ooievaar, de stoere vos, het iets te drukke muisje, de nuchtere kikker en de relaxte schildpad staan voor een grote uitdaging: hoe komen ze aan de overkant? Tijger ligt namelijk ENORM in de weg! En ze willen hem niet wakker maken. Kikker gaat als eerste met een ballon, maar de andere dieren zien dat niet zo zitten. Elk dier verzint een andere manier om voorbij de tijger te komen. Hoe ze dat gaan doen? Kom gezellig kijken, dan zie je het! Zal tijger dan toch nog zijn verrassingsfeestje krijgen?

Met een speciaal geschreven liedje door singer-songwriter Ella de Jong uit Leeuwarden.


De afmetingen zijn 4,50 meter lang, 2 meter hoog en ca. 2,00 meter diep. De opbouw- en afbouwtijd is ruim 2 uur. Door de afmetingen is de voorstelling NIET geschikt voor huiskamers!


De prijs is 225 euro (excl. 6% BTW) tot 50 kinderen, 275 euro tot ca 80-100 kinderen.
Exclusief reiskosten.

Tijger_en_Ink1
Tijger_en_Ink1
vrolijke_vriendjes1
vrolijke_vriendjes1
Tijger_slaapt1
Tijger_slaapt1


Terug naar overzicht