NIEUWE voorstelling DE KLEINE WALVIS!


Het prentenboek van 2017 tijdens de Nationale Voorleesdagen van de bibliotheken is De Kleine Walvis van Benji Davies. Het is een prachtig begin geworden voor een nieuw avontuur voor Inkipinki.

Het gaat over een klein jongetje die samen met zijn vader en zes katten in een klein vissershuisje aan het strand woont. Vader gaat elke dag de zee op om te vissen en Boy blijft dan alleen thuis.

Op een dag na een storm vindt Boy een aangespoelde kleine walvis. Hij neem de walvis mee naar huis en stopt hem in de badkuip. dat doet hij natuurlijk niet alleen; Inkipinki helpt hem een handje... Het is een schattig en aandoenlijk verhaal over eenzaamheid en vriendschap. Het verhaal wordt begeleid door twee prachtige en gevoelige liedjes, gemaakt door singer songwriter Ella de Jong uit Leeuwarden.

De poppen, decors en attributen zijn gemaakt door Willemiek Smilde, Caroline Houthuyse en Ingka van Fulpen.

Regie- en speladvies door Afke Hepkema.

Deze nieuwe voorstelling is voor het eerst zonder de vertrouwde poppenkast, maar natuurlijk wel met het vertrouwde gezicht van Inkipinki (zelfs in pop-vorm).

De afmetingen zijn 4,50 meter lang en ca. 2,70 meter diep. De opbouw- en afbouwtijd is ruim 2 uur. Door de afmetingen is de voorstelling is NIET geschikt voor huiskamers!


De prijs is 150 euro (excl. 6% BTW) tot 50 kinderen, 200 euro tot ca 80-100 kinderen.
Exclusief reiskosten.

promo41
promo41


Terug naar overzicht